• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Форум працівників позашкільної освіти

Форум працівників позашкільної освіти

2013-12-20

/Files/images/SAM_1173.JPG/Files/images/IMG_6932.JPG/Files/images/IMG_6928.JPG/Files/images/IMG_6927.JPG/Files/images/IMG_6947.JPGКолектив Софіївського районного Будинку школяраЗакінчується Рік , оголошений Президентом України Роком дитячої творчості. 20 грудня в Софіївському районному Будинку школяра збиралися ті, хто часточку душі своєї щодня віддає дітям, хто вболіває за майбутнє країни і вносить вагомий вклад в розвиток позашкільної освіти району. Першими зустрічали гостей вихованці гуртка «Юний екскурсовод» Чайка Ю. Кравченко А.,Керекелиця К.,Зінькова В., Білов О.,Суконченко Т.,Федорченко В. , які провели оглядову екскурсію навчальними кабінетами та екскурсію в музейній кімнаті освіти району.

Отримати високу якість шкільної та позашкільної освіти можна в результаті їх поєднання. А розумне поєднання шкільної та позашкільної виховної стратегії означає початок якісно нового, цілісного підходу до створення особистості в єдиному процесі безперервного навчання, а тому має велике майбутнє.

Форум проводився на виконання Плану заходів з підготовки та проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.02.2013 № 74, та відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 01.03.2013 № 311 «Про затвердження Плану заходів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту з підготовки та проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості».

В форумі взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Акастьолова Людмила Михайлівна,заступник голови Софіївської районної ради Шевченко Віктор Іванович, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти Бугай Анатолій Аркадійович, директор Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді Волкова Людмила Василівна, завідувач сектору фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді райдержадміністрації Качан Ірина Миколаївна, директор Софіївського методичного центру Мазенко Валентина Анатоліївна, директор Софіївського історико-краєзнавчого музею Мірзоєв Артур Юрійович, методисти Софіївського методичного кабінету Коляда Ю.М.,Білоус Н.О.та представники педагогічних колективів навчальних закладів району.Директор Будинку школяра запросила всіх на початку форуму переглянути фільм « Софіївський районний Будинок школяра для мене – це…».З екрана говорили батьки, представники різних установ і ,звичайно, вихованці цього позашкільного закладу, називали заклад другою домівкою, затишним місцем,де працюють прекрасні і добрі майстри своєї справи. Заступник голови районної державної адміністрації Акастьолова Л.М. звернула увагу на те, що позашкільна освіта району вносить вагомий вклад в виховання підростаючого покоління. Слова подяки звучали і від заступника голови районної ради Шевченка В.І. та в.о.начальника відділу освіти Бугая А.А.

Директор обласного профільного позашкільного закладу Волкова Л. В. вручила педагогічному колективу Подяку департаменту освіти і науки за вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти області, Зі слів було зрозуміло,що Волкова Л.В. постійно велику увагу приділяє разом з колективом, який очолює, не тільки профільним, а й таким, як наш заклад, багатопрофільним. Вона наголосила, що Софіївський район вже декілька років тримає передові позиції в області, що співпраця навчальних закладів з позашкільним закладом і надалі повинна продовжуватися,адже комп’ютеризація охопила школи і зовсім не торкнулася позашкільних закладів.

Підбиваючи підсумки Року дитячої творчості директор Колібаба Ю.І. констатувала, що місія позашкільної
освіти – дійти до кожного, зацікавити всіх.
Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

  • AntHurce

    2017-09-21 02:35:54

    [url=https://nvzmk.ru/stati/metallokonstruktsii-dlya-selkhozpredpriyatiy/]Металлоконструкции для сельхозпредприятий[/url]...