• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Туристсько-краєзнавчий квест "Ми діти твої, Україно!"

Туристсько-краєзнавчий квест "Ми діти твої, Україно!"

2016-10-12

/Files/images/nov/PA120029.JPG

/Files/images/2015_/PA120027.JPG/Files/images/2015_/PA120036.JPG "Формування патріотизму в українському суспільстві залишається першочерговим як для держави, так і для системи освіти в цілому. У зв’язку з цим, національно-патріотичне виховання є важливим сектором навчально- виховного процесу. Саме національно-патріотичне виховання закладає підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власного особистісного розвитку на засадах гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін"(лист Інституту модернізації змісту освіти від 25.07.2016 № 2.1/10-1828"

Відтак, зусилля педагогів мають бути спрямовані на підвищення рівня патріотизму молодого покоління шляхом оптимальної організації відповідної виховної роботи. Тож особливу увагу ми зосережуємо на змісті заходів з національно-патріотичного виховання. адже патріотизм – найважливіша, стійка характеристика людини, що виражається у її світогляді, моральних ідеалах, нормах і проявах поведінки. Це високо смислова безумовна якість-цінність, що виражає ставлення людини до Батьківщини, народу, державу й до самої себе.

Сьогодні в закладі відбувся туристсько-краєзнавчий квест "Ми - діти твої, Україно!." Вісім команд різного віку брали участь у пошуках локацій та перевірці знань і навичок: знання українських прислів'їв, історія України в малюнках, попади в ціль, влучний стрілок.Учасники квесту довели, що вони справжні нащадки козаків. Перемогу отримали вихованці гуртка "Юний ерудит" та вокального гуртка "Веселі нотки".

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi